Osmanlı Türkçesi (Orta ve İleri Düzey) Kursu Yeni

SON MÜRACAAT:   08 Nisan 2024

Ders Verecek Hoca:  Dr. Öğr. Üyesi Zehra ÖZTÜRK

Yüz yüze Osmanlı Türkçesi ( Orta ve İleri Düzey) Kursu : Herkese açık

Batman Üniversitesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİLMER) bünyesinde açılacak olan Osmanlı Türkçe Kursu ile en kısa sürede dil öğretmeyi hedefliyoruz.

Osmanlı Türkçesi ile yazılmış metinleri okuyabilmek amaçlı bir program takip edilecektir.

Modern yöntemler ve tecrübeli hocamızla pek yakında başlayacak yabancı dil kurslarımızda gecikmeden yerinizi alınız.

Kurs sonunda kursa katılan kursiyerlere Katılım Belgesi verilecektir.

Kontenjanlarımız SINIRLIDIR…
  • Başvuru formu Batman Üniversitesi web sayfası duyurular kısmından (www.batman.edu.tr)’den temin edilebilir.
  • Dersler,15 Nisan 2024 tarihinde başlayacaktır.
  • Kayıt yaptırıp kurs başladıktan sonra kursu bırakanlara ücret iadesi yapılmaz.

Ücreti yatıran öğrenciler bankadan alacakları  dekont ve başvuru formunu doldurarak DİLMER müdürlüğümüze şahsen veya  DİLMER web sayfasına girerek  Kurs Online Başvuru sekmesinden kurs kayıtlarını yapabileceklerdir. Online olarak başvuru yapmak isteyen öğrencilerin, son başvuru tarihine kadar  dilmer@batman.edu.tr adresine gerekli evrakları göndermeleri gerekmektedir.

Gerekli Evraklar
  1. Başvuru Formu
  2. Kimlik Fotokopisi
  3. Dekont (kesin kayıtlar başladığında gönderilmelidir.)

• Son müracaat tarihine kadar yapılan başvurular ön başvuru olup, kurs ücreti kesin kayıt listesi oluşturulduktan sonra (08 Nisan 2024-15 Nisan 2024 tarihleri arasında) yatırılmaya başlanacaktır.

Ödeme Şekli:   Ücretler T.C. Halk Bankası TR25 0001 2009 6750 0004 0001 51  no’lu Batman Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Dil Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi  hesabına, hangi dildeki kursa katılacağını belirtilerek “………..  Kurs ücreti ” adıyla peşin yatırılacaktır.

Kurs Ücreti:   Orta Düzey için:   2.500,00 TL (KDV dahil)
                               İleri Düzey için:   2.500,00 TL  (KDV Dahil)
                               Toplamda 5.000,00 TL (KDV dahil)

Yer:  Merkez Kampüs Ek Bina Anfi 2  dersliği

KURS PROGRAMI

HAFTA SONU VE HAFTA İÇİ MESAİ SONRASI (17:00’dan sonra) TOPLAMDA 60 SAAT YAPILACAKTIR.

Kurs Programı:

Numara Konular Kurs Saati Kurs Tarihi Kurs Eğitmeni
1 Kelimelerin Doğru Yazımı 10 15 Nisan 2024 Dr. Öğr. Üyesi Zehra ÖZTÜRK
2 Okuma Uygulaması 10   15 Nisan 2024 Dr. Öğr. Üyesi Zehra ÖZTÜRK
3 Dil Bilgisi 10   15 Nisan 2024 Dr. Öğr. Üyesi Zehra ÖZTÜRK
Toplam   Orta düzey 30 saat ve ileri düzey 30 saat : 60 saat

Kurs Online Başvuru için tıklayınız.
Kurs Başvuru Formu için tıklayınız.